Wie zijn wij?

Roel Cremer

Zijn laatste werkgever: TNO bood hem ongeveer 15 jaar een leerschool en broedplaats voor vele mooie projectoplossingen. De werkervaringen hebben mede vorm gegeven aan zijn competenties. Hij werkt vanuit wat hij ziet en verbindt dit met wat hij weet. Hij vindt bruikbaar resultaat de belangrijkste uitkomst van zijn inspanningen en werkt bij voorkeur in co-creatie met de opdrachtgever. Hij is een ervaren trainer en coach. Drijfveren, talenten en competenties van werknemers vormen zijn werkterrein. Zijn kernkwaliteiten zijn: empathisch, analytisch, oplossingsgericht, creatief, out-of-the box en vooruitziend.

In de facilitaire wereld is hij betrokken bij projecten rond professionaliteit. Samen met de hogeschool Saxion heeft hij een accreditatie-systematiek ontwikkeld om de HBO+ status (Excellente FM-Studenten) aantoonbaar en valide te maken. Hij is gecertificeerd assessor voor de TalentMotivatieAnalyse (TMA) en ontwikkelt in dat verband  beroepsprofielen, zoals recentelijk het ideaal profiel facilitair regisseur (Rapportages zijn opvraagbaar). 

Stuur een boodschap aan Roel >>

Arlet Sipaan

heeft 16 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij ING op het gebied van projectmanagement en coaching met eindverantwoordelijk voor aansturing van medewerkers. Ze is Lean Six Sigma Greenbelt gecertificeerd en begeleidt daarmee verander- en verbetertrajecten..Daarnaast heeft ze expertise op het vlak van gedragsverandering en het professionaliseren van medewerkers. Ze begeleidt werknemers waarvan de functie is komen te vervallen in transitietrajecten van werk naar werk. 

Haar persoonlijkheid toont enthousiasme, goed kunnen luisteren, daadkracht en resultaatgerichtheid. Goede eigenschappen zijn verder loyaal, betrouwbaar en oog voor details. Ze werkt gestructureerd en kan goed plannen en organiseren. Ook is ze iemand die op een efficiënte en praktische wijze resultaat wil neerzetten vanuit het motto “stilstand” is achteruitgang. Door haar enthousiasme, positieve en actieve houding is ze goed in staat om mensen in beweging te krijgen. 

Ze wil een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van mensen en ondernemingen om topprestaties te behalen. Haar missie is bedrijven beter en mooier maken door groei en ontwikkeling van mensen

 

Tammo ter Hark

Tammo is onze project manager, gepokt en gemazeld in project management bij onder andere TNO en bij Kleine Stappen. Hij richt zich op kennismanagement, het opbouwen van communities en op het bedenken en maken van internettools om professionals te ondersteunen.

Momenteel is hij betrokken bij diverse projecten voor onder andere FNV, Jeugdzorgorganisaties en enkele universiteiten.

Inge Haal

Inge is van veel markten thuis, ondernemend en creatief, heeft een sociale instelling en heeft veel ervaring met het werken in groepen. Ze is psychodynamisch therapeute en is ervaren in pedagogisch werk.

Groepsbenaderingen die zij gebruikt zijn onder andere. NLP, voice dialogue en de assen van verandering. Ze geeft dynamische meditatie, yoga en tai chi lessen. Haar inbreng bij DeWerkdenkers is complementair als het gaat om aandacht voor bewustwording en 'tot rust komen'.